Emma Barremyr

onsdag 25 maj

Halloo  

Sitter i soffan med mina systrar och Per och myser 🙂 Jag och Lina har varit på intervallpasset och kört slut på oss, så himla skönt nu efteråt! Gick hem från träningen, och är det inte helt fantastiskt ute nu? Syrenerna luktar så gott och allt är så grönt och fint. Längtar efter den riktiga sommarvärmen bara!

Idag har jag varit på universitetet. Vi hade sista föreläsningen innan tentan, och så har vi fortsatt med grupparbetet, som vi också blev klara med. Så nu blir det tentaplugg torsdag och fredag istället 🙂

Imorgon har jag och tjejerna bokat platser på pirates of the caribbean och så ska vi ut och äta! Mys det 🙂

Nu ska jag fortsätta mysa här!

Puss / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats