emmabarremyr

Emma Barremyr

onsdag 23 mars

Hey ♥

Hur mår ni?
Jag känner mig lite piggare idag, så i eftermiddag tänkte jag försöka ta mig ut och på en liten lugn promenad!
Den senaste tiden har ju jag haft problem med massa nässelutslag mm, och fick för ett par veckor sen veta att jag är laktosintollerant. Great! Jag slutade med laktos, men utslagen försvann inte, utan har snarare blivit värre. Ansiktet, armarna, halsen och bröstet är fullt. Jag misstänker att det är nickelallergi. För efter jag tog av mig alla smycken har det blivit mycket bättre. Jag pratade precis med läkaren nu.. han har skrivit ut allergimedicin till mig och skickat en remiss så jag ska få komma och göra pricktest! Skönt att reda ut det här 🙂
utslagen kliar och gör jätteont 🙁
Nu tänkte jag sätta mig med plugget. För övrigt ska jag tvätta och packa idag inför sälen!
Ha en bra dag 🙂
/ emmis.

(ps. bloggen är konstig, går inte att göra mellanslag och allt blir så ihoptryckt, hmm?)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats