emmabarremyr

Emma Barremyr

tisdag 9 november

Hej ♥

En hel vecka har hunnit passera sen sist och även så Parisresan! För er som vill veta är Paris en jättevacker stad, även i regn 🙂 Fredagen bjöd på kanonväder, 20 grader varmt och sol.. på lördagen öppnade sig himmlen och ner föll ett regn som höll i sig ända tills vi lämnade landet! Men vi hade jättekul ändå 🙂 Det blev mycket shopping och såklart Eifeltornet, Moulin rouge, Triumfbågen, Sacre Coeur, Champs Elysee, mm, god mat, fest och mys!
Kameran ligger kvar hos Astrid så jag har inte så mycket bilder med mig hem, tyvärr! Får dem i mitten av december när Astrid kommer hem igen! Har iaf lite bilder från systemkameran, men har inte fått in dem i datorn än 😛

Ikväll har jag och Jullan mormor på besök. Lina och Martin har varit här och ätit middag med oss, myys 🙂 Ute yr snön och det känns härligt att sitta inne i värmen. Nu känns det som om vintern är på g!

Imorgon ska jag till uni och plugga! Jag har börjat två nya kurser den här veckan plus att jag har en hemtenta i transpersonell psykologi som måste göras. Så nu ska jag försöka ta tag i det och bli klar med den där uppgiften så snart som möjligt så jag kan lämna det bakom mig! Så imorgon blir det plugg hela förmiddagen, sen lunch med idisen och sen kommer Pelle till mig 🙂

Hoppas allt är bra med er? 🙂
Puss!

Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats