emmabarremyr

Emma Barremyr

söndag 31 oktober

Hej ♥

Den här dagen känns som om den varat en evighet.. Antingen känns det så för att vi fick en extra timme, eller så är det för att jag gått och väntat på att Per ska komma. Jag gissar på det sista, för jag har längtat som en galning! 🙂
Jag städade hela förmiddagen innan jag cyklade bort till Mariebergsskogen, gick en sväng och gjorde lite naturuppgifter som vi fått i läxa på psykologin. Sen har jag handlat, tvättat och varit hos Jossy en sväng!
När Per kommer blir det matlagning och mys. Vi ska göra haullomi och baconsallad med kesoqesedillas. Det är något som kommer från min egen hjärna. Blir det gott lägger jag ut ett recept 🙂

Helgen har varit jättekul 🙂 Massa röj med klassen! Jag hara ju inga bilder eftersom jag inte har någon kamera, men Johanna har lovat att jag ska få hennes så det kanske dyker upp något i veckan här?! Om jag får tid ioförsig.. jag kommer ha rätt fullt upp och så drar jag och Lina till Paris för att hälsa på Astrid på torsdag och blir borta hela helgen!

Hoppas att ni haft en bra helg ni med ♥

Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Paris, wow! Då förtår jag verkligen att du är bokad i helgen! Ååå så avundsjuk jag blir, njut lite extra av staden för min skull oxå 🙂

stats