Emma Barremyr

onsdag 22 september

Tjo ♥

Jag sitter med plugg och håller på att bli galen snart! Varför är allt så flum för? Det finns inget konkret alls i hälsa och wellness! Jag slog precis upp ordet wellness på engelska och fick översättningen ”hälsa, välbefinnande”. Helt plötsligt fick jag ett nytt perspektiv på det hela, ännu en fråga alltså. Är hälsa och wellness samma sak? Det är det ingen som sagt något om förut…

Det finns liksom inget rätt eller fel här, bara en oändlighet av reflektioner. Vad är hälsa och wellness egentligen? Hur uppnår man wellness och hur uppnår man hälsa? Är wellness vägen till hälsa eller är hälsa vägen till wellness?
Aa, det är vad jag sitter och funderar på just nu… tänk om hjärnan ändå kunde komma med ett vettigt svar!

Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats