emmabarremyr

Emma Barremyr

tisdag 21 september

Hej ♥

Idag fyller lilla Jullan 17, grattis sötnos! Mamma och pappa har därför varit här och under kvällen har hela familjen varit hos Lina och Martin och ätit tre-rätters! Toast med skagen, kycklingsås och pasta och glass i stora lass till efterrätt 😛

Under förmiddagen hade vi en jätteintressant och rolig föreläsning om genusperspektivet inom hälsa. Vi hade en riktigt bra förläsare, tre timmar försvann och jag tror inte jag hann kolla på klockan en enda gång!
Sen var jag hemma och lunchade en snabbis innan jag, mamma och pappa åkte ut till EM för att köpa min efterlängtade matsalsmöbel 🙂 Äntligen är snart allt klar här i lägenheten och nu kan jag även ha lite vänner på middag här hemma också när vi har ett stort bord att sitta vid 😀

Dagens: Julias lycka när hon öppnade paketet från mig och Lina och fick se att även hon ska få följa med och se Mamma Mia den 14:e oktober! Hihi 🙂

Linas och Martins dukning!

skagentoast

Lina och Martin

Mamma ch Julia, pappa hänger inte riktigt med

kycklingsås och pasta

Julia älskling!

Blev glad över presenten!

bordet står på plats! (ska dit en mer passande duk, men har ingen än :P)

Nu ska jag plugga. Fast först blir det nog lite idol 😛

Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats