emmabarremyr

Emma Barremyr

onsdag 3 mars

Hej!
Vi ar i Krabi nu och har just atit en riktigt god brakmiddag fran BBQn 😀
Det ar lugnt och fint har och idag har vi glassat pa standen, utforskat grottor och tittat pa solnedgangen 🙂
Imorgon ska vi ta en longtailboat till Poda Island och tillbringa dagen dar!
Ikvall blir det sangen tidigt. Det blev inte mycket somn inatt… vi satt pa stranden till tva och var uppe vid sju i morse! Dagarna i Phi Phi har verkligen varit underbara och jag saknar allt redan. Jag ska absolut aka tillbaka dit! Basta stallet i Thailand 🙂
Nu har jag bokat bussen ner till Kuala Lumpur pa lordag ocksa. Jag fick for mig att boka om flygbiljetten och stanna en vecka extra i Thailand, men jag angrade mig igen. Sa nu ar det Bali som galler pa mandag 🙂
Oooh, jag har inte lamnat Thailand an, men jag saknar det redan! Tva dagar kvar nu… det ska vi ta vara pa!
Ha det bra ♥
/ Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mamma

    Hejsan gumman! Nu är jag hemma i Sverige igen:) Har ni möjlighret kanske vi kan prata på skype i morgon när ni kommer hem från båtturen.Ha det underbart och ta hand om varandra! Kramar från Mamsen! Mormor hälsar:)

stats