emmabarremyr

Emma Barremyr

tisdag 2 mars

Morning!!!!
Klockan ar tolv och vi har just atit en supergod frukost efter en langdragen och skon morgon i sangen! Jag har haft en av de roligaste natterna sen jag kom hit 🙂
Vi gick till en av vara favoritrestauranger har pa on (som faktiskt ar svensktagt). Stallet ar valdigt poppis och trevligt och alltid fullsatt. Men vi hade tur som fick ett bord. Vi at goda fajitas och drack helt underbara drinkar for 20 kr styck. Efter ett par drinkar ville agaren flytta oss till ett annat bord och bjod darfor pa mer drinkar! Vi tackade inte nej och hamnade bredvid ett gang trevliga stockholmare som vi tillbringade resten av kvallen tillsammans med. Vi gick vidare till Banana bar och hamnade till slut pa stranden. Vi traffade massa andra svenskar, sa det blev en svensk kvall for oss. Det var hur trevligt och roligt som helst!
Nar jag kom tillbaka till hotellrummet inatt var Lina och Elin i fullt sjha med att jaga odlor och kackerlackor. Haha! Det har vi haft roligt at inatt. Jag vet inte vad som hande, men vi verkar ha tappat minnet allihop?! 😛 

Gissa vad? Nu vantar de pa stranden 🙂 Sa jag ska springa dit. Ikvall blir sista kvallen har 🙁
Ha det bra allihop!
Puss ♥ / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria Teresa Iniesta

  wow!oh yeah!

  I don't understand anything at all about what you have written but you and Lina look great!you're gorgeus! hahaha

  I hope to see you soon… maybe you could came here in one of those wonderful trips

  lots of kisses from spain

  😉

stats