Emma Barremyr

8 bilder från helgen i Torsby

God morgon vänner ♥

Helgen som gick spenderade vi uppe hos mamma och pappa i Torsby. Jag hade en ambition om att fota hela helgen för att göra ett ”helgen i bilder-inlägg”, men lyckades bara få ihop 8 bilder totalt. Det är ju bättre än ingenting, även om ambitionen var lite större från början!

Det har varit en riktig myshelg med goda middagar, långfrukostar, pepparkaksbak, häng framför Vinterstudion, frisörbesök, vinterpromenader och en babyshower för en av mina närmaste vänner. Myspys alltså ♥

Här kommer 8 bilder från helgen i Torsby!

img_8051

1. Vi började helgen med en trerätters middag á la mamma! Hon hade fixat ett smarrigt tapasbord till förrätt och serverade sedan en ljuvlig älggryta som stått på spisen och puttrat hela dagen till varmrätt. Så otroligt gott, och så mysigt att träffas hela familjen tillsammans, det var evigheter sedan sist!

img_8060

2. Lilla nytillskottet Alicia var hemma hos mormor och morfar för första gången och den här bilden på henne och Pelle får mitt hjärta att svämma över av kärlek! Jag älskar dem så otroligt mycket, och tänk att vi snart har en egen liten plutt ♥

img_8081

3. Till efterrätt bjöd mamma på en alldeles ljuvlig citroncheesecake med passionsfrukt!

img_8092

4. På lördagseftermiddagen bakade jag och mamma pepparkakor – en av de mysigaste traditionerna vi har innan jul. Vi dricker glögg och kokar ihop egen pepparkaksdeg till julmusik som spelar i bakgrunden. Jag älskar doften som sprider sig i huset när kakorna gräddas!

img_8097

5. Jag testade att göra en ny glutenfri variant på pepparkaksorna som både var lätta att baka ut och otroligt goda! Lovar att dela receptet med er senare i veckan!

img_8085

6. Många koppar glögg har det blivit ♥

img_8109

7. Söndagsfrukosten bestod av mackor med stekt ostägg samt julskinka och senap, clementiner och chaite!

img_7715

8. Promenad med den här fina killen är mindfulness ♥

img_8129

8. På söndagen möttes tjejgänget upp för att överraska Ellen med en babyshower. En lyckad överraskning och en riktigt mysig stund med tjejerna som innehöll brunch, prat och massa skatt!

 

Därefter fortsatte söndagen med hemresa till Karlstad och en eftermiddag med fix inför nya veckan. Storhandling, tvätt, middagstid och sånt sexigt innan vi båda landade utslagna i soffan och somnade innan klockan slagit nio! Livet som kvällstrött, hehe…

 

PS. Vinnarna i förra veckans tävling utsedda och blev Therese, Jemima, Frida, Jessica och Lina. Ni är alla kontaktade via mail! DS.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Åhh jag kollade inkorgen direkt jag såg det här men det verkar som att det var en annan lycklig Therese som vann.. 😉 Jag håller tummarna för att jag har mer tur i nästa tävling!

stats