Emma Barremyr

3 bra saker med idag!

Kära ni ♥

Idag har varit en himla bra dag!

Helgen är på ingång och jag kan inte vara annat än lycklig! Jag älskar fredagar och speciellt den här fredagen. Min älskade har varit bortrest hela veckan och äntligen kommer han hem till mig. Det är det allra bästa med den här fredagen. Ikväll får jag kramas med den bästa människan jag vet igen, och det gör mig otroligt glad och tacksam!

En annan väldigt bra sak med den här fredagen var lunchen med Beatrice! Vi bokade in en härlig långpromenad och avslutade med att gå in och värma oss med te och scones. Det gav mig otroligt mycket energi att träffa denna söta vän!

Och scones alltså!!! MUMS 😀

RECEPT FINNS HÄR!

IMG_5509 IMG_5511 IMG_5507 IMG_5514 IMG_5520

 

En tredje bra sak med idag är att jag har skickat iväg uppsägningsblanketten till chefen på Torsby kommun. Efter 7 år med en fast anställning som personlig assistent har jag alltså beslutat att säga upp mig och gå min egen väg! Jag har varit tjänstledig i två månader nu och känner att det här kommer gå vägen. Jag vågar satsa och tror på mig själv även om det känns väldigt läskigt! Samtidigt känner jag att det kommer ge mig en enorm frihet, och det är underbart!

Det här har ju varit min dröm, och här står jag nu!

Overkligt!

 

Hoppas att ni haft en underbar fredag, att ni får en fin kväll och en härlig helg!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Hej Emma!
    Jag är på resande fot i Asien för tillfället men kommer hem nu i början på Maj. Jag och mamma är väldigt nära och skulle vilja åka iväg en helg eller sådär med henne. Jag vet att du har varit på lite olika ställen, t.ex. Loka Brunn? Om du skulle ha lust att summera lite om de ställena du varit på?

    1. Emma

      Hej Amanda! Loka Brunn ä helt klart det bästa, har du möjlighet att åka dit, GÖR DET!!!! Annars är Finnskogstoppens hälsocenter underbart och ligger otroligt vackert 🙂

stats