Emma Barremyr

Läsarfrukostar

God morgon finisar ♥

Hur har eran helg varit?

Själv har jag haft en lugn och skön helg – första helgen hemma i Karlstad på på fem veckor så det har varit riktigt skönt att få sova länge, äta frukost ihop (är ju bara på helgerna som jag och Pelle kan göra det nu), träna lite, gå på stan, äta gott och bara vara! Väldigt välbehövligt faktiskt 🙂 Igår eftermiddag åkte jag upp till Torsby och gick vid 16.00 på ett 21-timmarspass – så jag jobbar till 13.00 idag och har därför ingen möjlighet att bjuda ett på ett live-inlägg här! Därför blir det ett gäng läsarfrukostar som får starta upp den nya veckan här på bloggen.

Inte helt dumt va? 🙂

Här kommer en bildbomb med massa härlig frukostinspiration från några goa läsare!

Tack för att ni fortsätter maila in era bilder!

2.2-2

 

Hanna åt smoothie gjord på kvarg och mandelmjölk samt hallon och blåbär som hennes mamma plockat hemma i byn. Till det åt hon en klådda (mjukkaka, bakad i bagarstuga med stenugn, som hon bakat tillsammans med sin mamma och moster) med keso, kalkon och avokado. Och så lite rooibos-te till det. En fantastisk start på dagen! 🙂 Läs mer om bagarstugan här!

 

2-6

 

Emelie åt smarriga pumpa-proteinpannkakor och carob-tofukräm (silkestofu, carob, fryst banan/annat som sötar lite).

 

2-7

 

Viccy åt filmjölk med mandarin, torkat äpple, havrefras, havreknäckebröd, russin, pumpakärnor och jordnötskanelkräm. Så gott! 😉

 

3

 

Emelie åt bananscones med hemmagjord hallonsylt/marmelad och en kopp te till det och lite solrosfrön.

 

image

 

Anna åt bananpannkakor med kanel, äpple och jordnötssmör. Och självklart kaffe! 🙂

 

Är det någon som sitter på några härliga tips på juliga frukostar? Det börjar ju närma sig nu så nästa läsarfrukost-inlägg tänkte jag att vi kör på med lite julinspiration!

Maila bild med bloggadress/ instagram till emma@ptbyemma.se för att dela din frukostbild och tips med oss andra här på bloggen!

Hoppas att ni får en underbar måndag mina vänner! 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Åh vad kul att du tog med min frukost bild! Vad glad jag blir!! 🙂 Hoppas att det är okej att jag påpekar detta och att jag inte är jobbig på något sätt, men du har fellänkat min blogg ^^ (det var jag som skickade in bilden på banansconsen) 🙂
    Kram<3

stats