Emma Barremyr

Veckans middagsmeny (vecka 10)

Söndag eftermiddag! Hur mår ni vänner?

Jag är fortfarande väldigt trött och har en liten konstig känsla i kroppen, men är ganska övertygad om att det beror på att jag börjat med msm, som jag berättade om tidigare i veckan. Annars mår jag bra och är så förvånad över att jag inte haft någon pms innan mensen den här gången! Funderar så mycket på om det också kan ha med msm att göra? Det ska bli spännande att se framöver!

Igår hade vi helgens ”fixardag” då vi planerade maten och handlade för veckan. Vi gjorde en heldagsutflykt hela familjen, fikade hos syrran på förmiddagen, gick en långpromenad, åt lunch i stan och avslutade sedan med att storhandla mat på Maxi innan vi åkte hemåt igen. Elsa fick middag, badade och sen var det läggdags för henne. Och medan Pelle nattade Elsa fixade jag tacos som jag dukade upp framför tv:n. Det var länge sen vi hade middagsmys bara han och jag, och de stunderna är verkligen extra värdefulla nu för tiden ♥

Men nog om det! Nu ville jag mest som vanligt kika in och dela med mig av vår middagsmeny för veckan som kommer 🙂 Det blir flera favoriter den här veckan och så ska jag göra ett nytt recept på köttbullar med Paulus nya pasta! Längtar!!!

 

Middagsmeny vecka 10:

Måndag: kycklingplåt

Tisdag: pasta med köttbullar i tomatsås

Onsdag: halloumiwrap

Torsdag: quinoasallad med spenat, rödbetor och fetaost

Fredag: lyxig räksoppa med cashewnötsbröd

Lördag: kycklingtacos

Söndag: avokadopizza

 

Ta hand om er och ha en mysig söndag!

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats