Föräldralivet

  En himla bra helgrutin

  Hej vänner ♥

  Åh, den här söndagen har hittills varit så himla bra! Efter våra morgonrutiner med frukost framför ett avsnitt Skam och sedan söndagsbad av Elsa åkte vi in till stan hela familjen. Jag skickade ut Pelle och Elsa på en promenad och gick sedan själv in på gymmet för att köra ett pass. Vilken mammalyx!

  Det blev andra styrkepasset för den här veckan (vi gjorde likadant på nationaldagen i tisdags) och jag mår SÅ BRA av att vara igång med träningen igen. Träningen och endorfinerna gör mig lycklig, pigg och glad. Så dessa träningstimmar jag får en eller ett par gånger i veckan är så viktiga för mitt välmående ♥

  Jag tränar på STC Kasernhöjden (gymmet där jag jobbar som personlig tränare), och granne med gymmet ligger ju stans bästa bageri – Artisan Bread. Så efter en skön träningstimme respektive promenad gick vi därför ner och beställde en varsin baguette (älskar deras baguetter och tog en med lax och avokado) och cappuccino som vi avnjöt på uteserveringen. MUMS!

  Åh, kan det bli bättre? Först träning och sedan efterträningsfika!!! Det var helt ljuvligt så det tror jag vi får göra en helgrutin av i fortsättningen, hihi!

  IMG_1798 IMG_1797 IMG_1796 IMG_1792 IMG_1803 IMG_1804 IMG_1808

  Elsa vaknade när jag var halvvägs in på min baguette, så det blev en mysig amningspaus i fikan ♥

   

  Efter fikan packade vi in oss i bilen och åkte till Plantagen och köpte lite nya blommor som jag pysslat med här hemma under eftermiddagen när Elsa sovit i vagnen. Det regnar ute så nu ska jag ta en varm dusch och sedan blir det mys i soffan resten av dagen!

   

  Vad gör ni idag?

   

  Kram / Emma

  2 svar till “En himla bra helgrutin

  1. Åh, så skönt att vara igång med träningen igen. Längtar dit!

   1. Emma skriver:

    Jag förstår det! Snart är du där 🙂 Du har en sååå spännande resa framför dig!

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.