Emma Barremyr

Lördagsmorgon och grötfrukost

God morgon vänner ♥

Helgmorgnarna på jobbet här i Torsby är väldigt lugna och brukaren brukar få sova ut. Jag själv bukar också sova ut tills jag vaknar (vilket brukar bli runt sju, åtta). Sen brukar jag yoga och äta en lugn frukost i soffan innan den nya dagspersonalen kommer och byter av mig. Otroligt lyxiga förhållanden på jobbet som jag är mycket tacksam för. Kan en starta arbetsdagen på ett bättre sätt?

Nu har jag snart gjort mitt andra dygnspass för den här veckan och har ett ledigt dygn framför mig innan jag imorgon bitti går på ett tredje dygnspass. Det råkade bli lite mycket jobb nu i några veckor då vi är i slutet av en arbetsperiod och sen på måndag går in i en ny. Det innebär att jag jobbar här även hela nästa helg och därför tankar jag all energi jag kan mellan jobbpassen!

Och en ledig lördag – hur kan den spenderas på bästa sätt för att tanka in energi? Jo, med ett träningspass såklart (det sprätter i benen eftersom det här jobbet är ganska så stillasittande), familjemiddag, kram- och pusskalas med pojkvännen och sen en kväll med bästa tjejerna!

Lördagsfrukosten blev en urgod variant på gröt som toppades med Finnerröjda Barabär Hallon och en banan- och jordnötskräm! Ni måste testa – så jäkla gott!

Gröten:

  • 1,5 dl havregryn
  • 2 dl (soja) mjölk
  • 1 ägg
  • 1/2 banan
  • 1 nypa salt
  • Kanel

Koka ihop havregryn, mjölk, ägg, salt och kanel. Dra sedan kastrullen från plattan och blanda ner mosad banan. Toppa med barabär (eller hallon) och banan- och jordnötskräm (mosa ihop den andra halvan av bananen med en rejäl msk jordnötssmör).

Till efterrätt – en kopp te full med kärlek (Pukka Love) ♥

Hoppas att ni får en fin lördag mina vänner!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Jag hittade den på ica i torsby, i mejeriet, men i andra butiker kan det också stå vid sylten 🙂 Tåhävningar på balansplatta är en grym vadövning 🙂

stats