Emma Barremyr

Bebismys och fina vänner

Hej vänner ♥

Vi börjar verkligen bli stora nu, jag och mina vänner. Den ena efter den andra får barn och jag kan faktiskt börja längta till den dagen jag själv blir mamma. Nu är ju inte det någon självklarhet (att kunna få barn), men jag hoppas att jag en dag får uppleva det!

När jag var yngre sa jag alltid att jag skulle ha två barn innan jag var 25, det gick det ju sådär med 🙂 Min vän Elina lyckades dock bättre som klämde ut två stycken samtidigt 🙂 Själv har jag under årens gång flyttat fram min ”mammagräns” till 30 då jag insett att jag inte behöver ha så bråttom med allt. För tillfället njuter jag av friheten med eget företag och att kunna fokusera 100 % på mig och Pelle. Vi drömmer också om att kunna göra en långresa när Pelle är klar med skolan, men det återstår att se hur allt utvecklas! Inga barn i sikte för oss alltså….

… och därför njuter jag desto mer av att få komma hem till mina vänner och bebissnosa lite 🙂

 

IMG_6375

 

Två av mina fina arbetskompisar går just nu hemma och är mammalediga och idag blev det därför bebismys gånger TRE – en åttamånaders (som börjar bli riktigt stor) och två små nyfödda tvillingar. Hur mysigt?

 

IMG_6359

IMG_6362

 

Tre snälla små barn som somnade så fint så vi ”vuxna” (ja jag fyller snart 25, men tycker fortfarande att det känns konstigt att kalla mig själv vuxen, haha) kunde fika och prata i lugn och ro 🙂

 

IMG_6365

IMG_6377

 

Tiden går fort när man har roligt och dessa mysiga timmar bara flög förbi! Nu sitter jag på tåget till Karlstad igen för en intensiv vecka på företaget innan jag tar en ledig helg i Stockholm! Det kommer bli en grym vecka 😀

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Det är en ganska spännande och minst sagt varierande ålder kring 25-30, då vi alla befinner oss på helt olika plan i livet. Många av mina vänner är gifta och har barn, andra lever singelliv medan ytterligare en klunga pluggar eller är ute och reser. Helt olika liv med andra ord, men jag tycker det är lite intressant. Saker och ting börjar så sakta att fall på plats kring denna period i livet och kanske är det just det som kallas att bli vuxen.

  2. Jossan

    När jag var i Karlstad på genomresa igår så prövade jag på att äta glass på det stället du har så väl omtalat, Carli. Och jösses vad god glass det var! Tack för tipset och tack för att du har en så otroligt bra och förnuftig blogg!

  3. Hanna

    En helg i Stockholm – gissar på att du ska på allt för hälsan mässan??:) Kommer du stå i någon spännande monter man kan besöka eller åker du dit å njuter som privatperson?:)

stats