Ägg- och pannkaksrecept

  Banan- och blåbärspannkakor med vanilj och kokos

  IMG_5931

   

  Nu ska vi snacka pannkaksfest på hög nivå! 

  Den är pannkakstårtan var såååå god!

   

  Blåbär, kokos och vanilj är en riktig favoritkombo som funkar fint i det mesta så varför inte i pannkakor?

  Långsamma små tuggor ger lång njutning – det kallar jag lyxlunch!

   

  IMG_5933

  IMG_5941

   

  Ingredienser (1 person):

  Stavmixa ihop alla ingredienser och stek två pannkakor i kokosolja. Blanda ihop keso och kvarg, bred ut hälften av fyllningen på ena pannkakan, lägg på den andra och bred ut resten av fyllningen. Toppa med hallon och kokoschips. Jag hade även lite hallonpulver och kakonibs.

   

  IMG_5945

  IMG_5943

   

  Vilket är erat bästa recept på pannkakor/ plättar?

  DELA MED OSS ANDRA! 🙂

   

  Kram / Emma.

  4 svar till “Banan- och blåbärspannkakor med vanilj och kokos

  1. Ellinor skriver:

   Mums! Jag älskar verkligen pannkakor/plättar/våfflor och äter det i tid och otid. Passar lika bra till frukost/brunch som lunch, middag eller mellanmål. Kan omöjligt välja en favorit, men två som ligger i toppen är de kandeldoftande sötpotatisvåfflorna (http://ellinorsworld.blogspot.se/2013/09/kaneldoftande-sotpotatisvafflor.html) och äpple- och kanelpannkakorna med vita bönor (http://ellinorsworld.blogspot.se/2013/05/proteinrika-apple-och-kanelpannkakor.html). Sedan funkar alltid en klassisk bananpannkaka, helst med en klick jordnötssmör i smeten, lika fint till vardag som fest den också 🙂
   Kram

  2. elin skriver:

   Hej emma! Jag var en lite fråga till dig, om man inte har något kokosmjöl? Vilken mjölsort kan jag ersätta den med? Tänkte på din kladdkaka med kokosmjöl bla. Tacksam för svar, älskar du blogg! Kram på dig

  3. Vickan skriver:

   Åh så gott det såg ut. Måste testa 🙂 Jag är annars inte så förtjust i pannkakor men för att göra de ”vanliga” pannkakorna nyttigare använder jag dinkelmjöl istället för vetemjöl. Tycker de mättar bättre också.

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.