Fika

    Rawfoodbollar med carob

    Tjo finisar 
     
    Är ni sugna på receptet på mina Rawfoodbollar med carob som jag bakade i onsdags? 
    Jag tänkte väl det 🙂 Här kommer det!
     
     
    Ingredienser:
    2 dl dadlar
    2 dl katrinplommon
    2 tsk carobpulver
    2 msk hampaprotein (kan uteslutas, eller bytas ut till vanligt proteinpulver för den som äter det)
    1 dl paranötter
    1 dl valnötter
    1 dl mandel
    Ev. lite vatten
    Kokos att rulla i
     
    Blötlägg dadlar och katrinplommon i ett par timmar. Mixa sedan ihop med övriga ingredienser i en matberedare tills det blir en degklump av det hela. Lite vatten kan behövas om det blir torrt. Rulla sedan bollar i kokos. Lägg dem i en burk och förvara i kyl eller frys.
     
     
    Kram / Emma.

    2 svar till “Rawfoodbollar med carob

    1. Sofie skriver:

      Ska testa, har en massa carob som jag aldrig använder 🙂

      Svar:
      Gör det! De blev inte riktigt goda som de med hallon och kakao, men helt okej 😛
      Emma Barremyr
    2. Madde K skriver:

      Ser jättegott ut!

      Svar:
      tack 🙂
      Emma Barremyr

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte.