Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Veckans matsedel vecka 43

Publicerad,

Hej ♥

 

Måndag, och vi har som vanligt en ny härlig vecka framför oss!

Har ni planerat era njutningsfulla middagar?

 

Hos oss kommer det bli en härlig matvecka med flera favoriter i repris, och en underbar variation av kött, fisk, skaldjur kyckling och veganska måltider. Till helgen planerar vi att äta både tacos och hamburgare á la vegan, vilket jag ser fram emot. Jag äskar att äta vegetariskt/ vegansk och väljer att ha med en eller ett par sådana middagar varje vecka, även om jag också gillar kött/ frisk fågel. Det bästa är ju att få variera och ta del av dem alla samtidigt som jag medvetet väljer bort kött/fisk/fågel två dagar veckan för miljön och djurens skull.

Många av mina gamla recept innehåller lök och vitlök. Detta är något jag inte äter längre eftersom FODMAP-behandlingen jag gjorde i våras visade att det var två stora bovar för min IBS. Därför utesluter jag jag det ur de gamla recepten nu för tiden. Det funkar såklart utmärkt att plocka bort, om någon annan med samma problem undrar 🙂

 

Såhär ser veckans middagsplan ut:

Måndag: ugnsbakad lax med klyftpotatis och fetaostyoghurt

Tisdag: kycklingköttbullar med kokoshirs

Onsdag: spagetti och köttfärssås

Torsdag: pumpasoppa med räkor

Fredag: veggotacos

Lördag: vegansk burgare

Söndag: meatzapizza och hembakat bröd

 

(klicka på rätten ovan för att komma till receptet. Där det inte finns någon länkning kommer receptet senare)

 

IMG_9366-980x653 IMG_7068-980x653IMG_5839-701x467IMG_2936-701x467 IMG_2882-701x467 IMG_0927-701x467-980x653

 

Mums! Så mycket gott att se fram emot 🙂

Mat är verkligen en av de största njutningarna i livet, se till att ta vara på den njutningen vänner 

 

Kram / Emma.

6 Kommentarer

  1. MH-HH-HH <3 hehe. Blir alltid så inspirerad av dina matveckor. Borde ta efter rätt av 😉

  2. Hej Emma! Vill bara säga att jag älskar dina matsedlar! Sluta aldrig med dom ! 😉 Har jag matinspiration att se fram emot att prova! 🙂

  3. Så sugen att testa din meatzapizza! Skiljer den sig mycket från den klassiska i smakväg? 🙂

    • Nej den smakar ganska lika, men utan ”botten” då. Äter dock bröd till så det bruka rända bli lite liknande vanlig pizza 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *