Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Glutenfri pizza med ägg

IMG_4439

Hej vänner ♥

Pizza är något av det godaste jag vet, och jag tröttnar visst aldrig!

Jag älskar hur pizza går att variera med olika toppings och smaksättning. En av mina favoriter är kycklingpizzan, men den har nu fått en farligt konkurrent! För ett par veckor sedan gjorde jag en alldeles underbar glutenfri pizza med ägg, som direkt hamnade högt upp på listan med pizzafavoriter! Halleluja!

Nu undrar jag, varför i hela fridens dar har jag aldrig testat att göra en pizza med ägg tidigare?

Det var så himla gott!

Har ni inte heller testat? GÖR DET!

IMG_4441

Ingredienser:

  • 1 dl passerade tomater
  • 100 gram hackad ananas
  • 100 gram riven ost
  • 1 näve ruccola
  • 3-4 ägg
  • 6 baby plommontomater
  • 70 gram ekologisk prosciutto
  • 1 nypa salt och peppar
  • 1-2 msk pizzakrydda
  • 1 msk solrosfrön
  • 1 msk pumpakärnor

Gör såhär:

Sätt ugnen på 200 grader och börja sedan med att förbereda en pizzabotten. Klicka här för att komma till recept på världens godaste och enklaste glutenfria pizzabotten!

Bred sedan ut krossade tomater över hela botten, lägg på hackad ananas, knäck äggen över pizzan och strö över osten. Avsluta med att smaksätta med salt, peppar och pizzakrydda. Kör in i ugnen i cirka 15 minuter, eller tills äggen fått en lagom konsistens som du gillar. 

När pizza är klar, ta ut den och toppa med tomat, ruccola, prosciutto, solroskärnor och pumpakärnor!

Receptet räcker till 2-3 personer beroende på hur hungriga ni är 🙂

IMG_4443

Så mumsig och så mättande! Jag hoppas ni gillar det ♥

 

Ha en underbar lördag sötnosar!

 

Kram / Emma.

10 Kommentarer

  1. Hej Emma!

    Tänkte bara höra med dig nu när man kan börja träna ute i solen, skulle behöva lite bra träningsupplägg, för att motiveras till att gå ut istället för att gå till gymet. Är det något du skulle kunna dela med dig av? Med användning av gummiband, matta, sedan har jag två hantlar hemma man kan bära med sig ut också 🙂
    Vore kul att läsa!
    Massa kramar
    Sofia
    @sofiahager på instagram

    • Vilket bra tips! Det delar jag gärna med mig av! Jag fixar något som kommer up i veckan 🙂 Kram!

  2. Åh, dedär såg helt fantastiskt gott ut! Hoppas att du haft en trevlig helg 🙂

  3. Jag älskar pizza och jag älskar ägg, med andra ord dax att testa en pizza med ägg 🙂

  4. Ägg på pizza har jag inte testat än, men låter spännande. Älskar att toppa pizzan med massor av ruccola!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *