Hej vänner ♥
Har ni också ätit våfflor idag?
Jag och Pelle gjorde en påhittad variant innehållande kvarg som blev riktigt bra! Mycket protein och mycket mättande!
Vispa samman en burk kvarg á 250 gram med två fyra äggvitor, två äggulor, 1/2 dl mjölk, 5 msk dinkelmjöl, 1/2 dl havregryn, 1/2 tsk bakpulver, några duttar vaniljpulver och lite salt. Stek dem i smör.
Serverade med turkisk yoghurt, skogsbärsmarmelad och banan. Supergott blev det!
Dagen har gått fort! Det var inte alls myket folk på mässan idag, helt lagom. Två av familjerna annorlunda tog upp en hel del plats 🙂 Trevligt! Väl hemma igen skrev vi en handlngslista och matsedel för tre veckor framåt och åkte sedan till Ica maxi och storhandlade! Vad mycket mat det blev! Herreguuud. Men nu är kyl och frys fullproppat!
Nu blir det en tekopp på våffelmiddagen!
Kram på er / Emma.