Emma Barremyr

Börjar veckan med en tropsik smoothie

God morgon vänner

Måndag och ny vecka som även den startar med solsken, vad underbart! Jag har massa som ska göras de kommande dagarna, bland annat ett eget litet projekt på praktiken, enkätutdelning samt sammanställning av resultat som kommer ta lite tid. Idag börjar jag åtta och ska straxt kila iväg till Sats. Frukosten ligger i magen och träningskläderna i väskan. Idag blir det chins!!!

Frukost i form av tropisk smoothie med chiafrön, kokos, pumpakärnor, klippta aprikoser och plommon. En dinkeltekaka till det med lite avokado och makrill samt en kopp karibiskt te!

Tropisk smoothie: mixa jordgubbar, mango, kokos, banan, kvarg och mjölk!

Ha en bra dag!

/ Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Sv: Tack! Har vart sjuk i en vecka så träningen ligger på hyllan just nu, och kosten ja.. Har ingen aptit nu när jag är sjuk, men annars går det kanon! 🙂 Ska ha Tass här några veckor är det tänkt, så tänkte börja springa och röra på döfläsket när jag har en allert hund hos mig som sällskap om dagarna! Sambon ska väl också börja springa med mig är det tänkt 🙂 Kram

  2. Emelie

    Hej Emma! vill bara tacka för alla superbra tips på olika maträtter man kan äta! Allt som du gör verkar så himla gott!! 🙂 Gör det nått om jag gör lika? DU är min inspirationskälla kusinen!! 🙂 Kram! btw, kan jag länka dig på min blogg?

stats