Två tips på trerätters!
Hej ♥
Under träningshelgen i Idre åt vi som sagt vääääldigt mycket god mat! Världshuset på Idre fjäll bjöd på underbar frukostbuffé varje dag och även på en grym middagsbuffé på torsdag och en fräsch lunchbuffé på söndag! På fredag åt vi lunch i stugan som mamma lagade till och på fredag och lördag kväll lagade tjejerna i grupper om fyra trerätters till varandra, mig och mamma.
Recepten till våra trerätters har varit efterfrågade, så därför kommer de här!
Fredag!
- Förrätt: avokado med chili och räkor (i receptet står det lax, men jag bytte ut det mot räkor) på rostade kokosbröd
- Varmrätt: kokoskokt ris med ugnsstekt lax (bara laxfilé med salt och peppar)
- Efterrätt: paleokladdkaka med grädde och hallon
Lördag!
- Förrätt: färdigkokta rödbetor med smulad chevré, pinjenötter och honung på en bädd av ruccola
- Varmrätt: älgskavsgryta med sötpotatispuré
- Efterrätt: Gino på ananas, banan, kiwi, hallon, mango och mörk choklad med vispad grädde
Maten var väldigt uppskattad av alla tjejer vilket var roligt att höra! Det kan ibland vara svårt att få det att passa alla smaker, men dessa tjejer minsann glada och tacksamma för allt de fick! Då är det extra kul att bjuda på mat, ellerhur?
Kram / Emma.
Så gott allt ser ut 🙂 Krya på dig! kram
Foodporn! Mums 😀