Hej ♥
Mina arbetskamrater tittar på mig och undrar om jag ska äta efterrätt till lunch?
Och ja, det skulle nog lika gärna kunna funka som en efterrätt, eller varför inte lyxfrukost? Att bygga pannkakstorn på mangoplättar och varva med bananjordnötsglass och servera med bär tillhör en av mina favoritluncher! Det är så otroligt gott, enkelt och mättande!
I den här lunchen finns massa näring – kolhydrater från frukt och bär, protein och fett från ägg och jordnötssmör, protein, fett och kolhydrater från silkestofu och massa vitaminer och mineraler från alla goda ingredienser.
Många kör på bananpannkakor nu – mangopannkakor är därför en rolig variation för den som önskar!
Ingredienser:
- 1/2 mango
- 2 ägg
- 1 frusen banan
- 1 dl silkestofu
- 1 msk jordnötssmör
- 1 nypa kanel
- 2 dl bär
Mixa ihop mango och ägg. Stek pannkakor i kokosolja. Mixa under tiden ihop silkestofu, banan, jordnötssmör och kanel till en fluffig glass. Varva pannkakorna med glassen och servera med bär (jag hade hallon och jordgubbar).
Hoppas det smakar!
Kram / Emma.