Emma Barremyr

Fyra från instagram

Hej vänner ♥

Det var länge sen det kom ett lördagsinlägg från mig, men just nu sitter jag i lobbyn på Selma spa och slappar, så jag tänkte att jag lika gärna kunde uppdatera er lite! Jag har precis vinkat av Pelle som varit här och hållt mig sällskap under dagen. Eftersom jag hade två schemalagda pass idag (9.00 och 16.00) blev jag också erbjuden att relaxa i spaavdelningen och äta lunchbuffé här på hotellet mellan passen och fick då ta med Pelle som sällskap! Lyx på jobbet eller vadå? Jag måste nästan nypa mig i armen för att inte tro att jag drömmer!

Det har varit en skön dag med andra ord och nu sitter jag här mätt och belåten efter en helt fantastisk lunchbuffé och väntar på att få köra sista löppasset för idag innan jag åker vidare till Torsby och jobbar natten som personlig assistent. Imorgon bitti har jag ett tredje pass här på spa följt av en ledig söndag med familjen!

En fin och bra helg med perfekt balans mellan jobb och ledighet!

selmaspa

 

Till frukost i morse hade jag förberett en grötbägare med tre lager. Bästa frukosten för den som har bråttom på morgonen eftersom den bara är att plocka fram och redo att ätas direkt!

Lager 1: havregryn, sojamjölk, chiafrö, kanel och salt.

Lager 2: silkestofu, banan, honung och jordnötssmör.

Lager 3: blåbär.

 

selmaspa1

 

Som jag nämnde tidigare blev första passet idag ett pass med fokus på löpteknik och löpskolning och det grymma gänget kämpade på bra! Nöjda och glada fick de sedan njuta av avkoppling och lunch de också.

Att leda löpgrupper är SÅ roligt och ger sån energi, trots regn och rusk, och nu ser jag fram emot eftermiddagens pass som blir aningens tuffare för deltagarna 🙂 Klart de ska få en utmaning att anta!

 

selmaspa2

 

Att vila mentalt – bara vara, kramas, skratta, prata, andas och känna in känslan i kroppen är något som är lika viktig som den fysiska hälsan. Har en inte tid för avkoppling och återhämtning är träning och fysisk aktivitet helt värdelöst. Faktiskt. Det behövs balans mellan vila och träning och att stressa ner är bra för hälsan. Det är när du vilar, äter och sover som kroppen blir starkare och bygger upp sig. Missar du de tre sistnämnda bryts kroppen ner och träningsresultaten uteblir, iallafall på längre sikt!

Att unna sig en dag på spa är ett perfekt sätt att stressa ner och återhämta sig mentalt om du frågar mig! Här får jag ro i kroppen till att bara sitta, andas och vara! Tacksamheten för att jag får bo i min fantastiska kropp är stor ♥

 

selmaspa3

Lunchbuffén innehöll torsk med rödbetor och skirat smör, örtbakad kyckling, rotfruktssallad, potatis, godaste örtmajonäsen, rökt lax, aioli, oliver, coleslaw och massa goda grönsaker! Två portioner slank ner och nu har jag energi till att coacha gänget till intervallerna 😀

 

Bilderna är från instagram där jag heter @emmabarremyr! In och kika för mer inspiration!

 

Vad gör ni idag? Tränar ni? Vilar ni? Jag är nyfiken! Prata med mig!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Hej Emma!

    Jag har länge funderat på om man kan byta ut silkestofu mot tex kvarg? Jag har inte sett silkestofu i någon affär än, men har å andra sidan inte frågat efter det heller. Vilket/vilka märken finns och var i butikerna brukar de går att hitta?

    Tack för en underbar blogg och hoppas du får en härlig vecka! 🙂

    1. Emma

      Absolut! Kvarg eller turkisk yoghurt brukar funka, fast det blir ju såklart inte samma smak! Vill du testa sulkestofu finns det på asiatiska hyllan i välsorterade matbutiker. Det märket jag köper heter Blue dragon! Testa att från personalen så hjälper de dig säkert 🙂 Hoppas att du får en härlig vecka du med!

  2. Elsa

    De där stället låter ju perfekt, dit vill jag åka!
    Min dag började med Body JAM och direkt efter det Body Balance de är två superkul och energigivande Les Mills pass som jag älskar! Sedan har jag slappat och sysslat med lite vardagssysslor. Kom nyss hem efter att ha hjälpt pappa att lägga om takpannor på huset och nu blir det till att laga middag tills gubben kommer hem!

    1. Emma

      Ja Selma spa är värt ett besök 🙂 Låter som du hade en himla fin lördag du med! Hoppas att du får en härlig vecka nu också! Kram

  3. Alexandra

    Älskar dina recept! Keep them coming! 😀 Hoppas även att du kommer ha en träningshelg till framöver, ville med den här gången men det fungerade ej 🙁

  4. Linda Orre

    Vi är inne på semestervecka 2 och njuter för fullt av att göra mest ingenting 🙂 har inte kunnat träna på hela sommaren pga av sjukdomar o skador men nu börjar jag smått kunna känna på vikterna igen. Har även fått ett jävla anamma att ta itu på allvar med min diabetes( typ 1 sen 1996, pump sedan 2001)
    På 3 dagar nu sänkte jag mitt medelblodsocker från 12,7 till 9.5 det gör mig sjukt nöjd och kroppen mår otrolig bra!

    1. Emma

      Härligt att fortfarande ha semester. Skönt att kunna träna igen också och att du tar hand om kroppen så att den mår bra. Det är du värd fina du! Kram

  5. Marja - Baka Sockerfritt

    Vad underbart det låter, och så otroligt gott det ser ut! Måste erkänna att det är ett riktigt lyxigt jobb 😉 Själv har jag läxat till min lördag med att äta frukost och lunch ute, och i kväll blir det kräftor!

    1. Emma

      Ja helgens jobb var inte dumt alls, hihi 🙂 Låter som du hade en fin lördag du också! Hoppas att du får en lika härlig vecka Marja! Kram

stats