Emma Barremyr

#vrnohate

Hej vänner ♥

Parallellt med Blog Awards driver VeckoRevyn det här året även en kampanj mot näthat, som ju tyvärr är något som blivit allt vanligare – både bland bloggare och privatpersoner. Vi måste få fler att få upp ögonen och som Sveriges största tidning och sajt för unga kvinnor vill de ta sitt ansvar, vilket de nu gör med kampanjen #vrnohate.

Själv är jag väldigt förskonad från elaka troll i kommentarsfältet, och jag tackar alla er som istället dagligen skriver fina och värdefulla saker till mig! Tänk om alla kunde vara lika grymma som ER. Tänk om de kunde dela kärlek, vilken otroligt mycket bättre plats internet skulle bli då!

Det är brutalt och hemskt att så många sitter bakom dataskärmen och skriver så taskiga saker, mobbas och trycker ner! Det finns ingen människa i världen som är värd det!

Filmen nedan berörde mig, och jag vill sprida den vidare! 

 

 

Hjälp oss att sprida filmen och jobba mot näthatet!

 

Tack!

 

PS. Om ni tycker att jag är värd det, så kan ni fortfarande rösta (så många gånger ni vill) på mig som finalist i årets tränings- och hälsoblogg i Blog Awards. Klicka på texten för att komma till röstningen! DS.

 

Tack igen sötnosar!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats