Hej vänner ♥
Jag gjorde en sån härlig och god chokladkräm till mellis härom dagen!
Den satt som en smäck mellan jobbvarven! Söt, mättande och som mjukglass i konsistensen.
Den avnjöts ute på altanen i en härlig, frisk och något höstlik luft! Jag tänker att den blir himla god att varva chiagröten med, eller äta till kvällsmys/ efterrätt till helgen, eller som ett mellanmål som jag gjorde!
Den rekommenderas!
Ingredienser:
- 4 färska urkärnade dadlar
- 1,5 dl silkestofu
- 1 msk jordnötssmör
- 1-2 tsk kakao
- 1 krm vaniljpulver
Mixa ihop alla ingredienser till en fluffig, men slät kräm och servera med exempelvis färska bär/ färskt frukt och riven kokos!
Hoppas den smakar!
Fler tips på chokladkräm:
- Chokladkräm till pannkakan
- Kesobägare med chokladkräm
- Raw chokladmousse
- Chokladmousse till efterrätt
Kram / Emma.
Hej Emma!
Jag har en fråga som jag gärna skulle ha din synvinkel på då jag ser dig som en förebild då det gäller hälsa! Jag funderar på att åka iväg som au pair till England men känner mig lite orolig över att jag kanske inte kommer kunna kontrollera lika mycket vad jag äter om jag blir boende där i ett halvår-år och att jag inte kommer kunna äta så som jag vill. Att det blir onyttigare mat än vad jag trivs med till frukost/lunch/middag och att jag inte kan äta mellanmål som jag vill och dylikt. Samtidigt känns det dumt att jag skulle låta mig begränsas av att inte åka på grund av att jag inte kan styra mitt matintag som jag är van vid hemma under något som kommer vara en kortare del av mitt liv… Just nu trivs jag nämligen bra med min kropp, vad jag äter och hur mycket jag tränar och är rädd för att mista det! Vad tycker du om det här, kommer några månaders sämre kost ”förstöra” mycket? Tacksam för svar!
Perfekt! Precis vad jag funderat på det sista, ska provas när jag kommer hem från semestern
Vilket mellanmål (eller efterrätt!)! Det ser hur gott som helst ut. Alltså jag måste slå slag i saken och köpa silkestofu!
Detta lät ju verkligen inte fel! 😉