God morgon vänner ♥
Idag är det onsdag och det innebär att det är dags för mig att åka upp till Torsby för att beta av två 24-timmarspass. Idag är dock en ganska lugn dag och jag har inte värst mycket planerat i kalendern mer än att jag ska ta ett tidigt tåg hem till mamma och pappa för att hinna tillbringa eftermiddagen med mina farföräldrar för att sedan få en myskväll med min mamma. Pappa jobbar kväll, så det blir mamma-dotter-tid istället för familjetid.
Idag äter jag den här goda bägaren till frukost. Jag äter den hemma, men för dig som är på språng är den ett hett tips då du bara kan skruva på ett lock och plocka med dig den till bussen/ jobbet/ träningen eller vart det nu är du är på väg.
Riktigt mumsig är den också!
Ingredienser:
- 1 dl kokosmjölk
- 1/2 dl Barabär blåbär (eller mosade blåbär)
- 2 msk chiafrön
- 1 mosad banan
- 1 nypa vaniljpulver
- 2 dl hallon
Blanda ihop kokosmjölk, barabär blåbär, chiafrön, halva bananen och en nypa vaniljpulver. Låt svälla under natten. Mosa ihop hallon och banan och varva sen med chiagröten.
Toppa med granola!
Hoppas att ni får en fin onsdag!
Kram / Emma.
Gjorde den här till frukost imorse, fast använde mig av vanlig mjölk istället för kokosmjölk och den blev jättegod! Hela familjen, som igår såg lite skeptiska ut, ville sno en sked flera gånger om och bad mig att göra den till hela familjen nån gång 🙂 En fråga bara, vad är det för kokosmjölk du använder? Är det den vanliga som finns på burk?
Vad roligt att höra Sanna 😀 Så kul att hela familjen gillade! Jag brukar använda santa marias extra creamy (http://www.santamariaworld.com/produkter/thaimat/#!/creamy-coconut-milk/) 🙂