emmabarremyr

Emma Barremyr

Frukostbägare i burk

God morgon vänner ♥

Idag är det onsdag och det innebär att det är dags för mig att åka upp till Torsby för att beta av två 24-timmarspass. Idag är dock en ganska lugn dag och jag har inte värst mycket planerat i kalendern mer än att jag ska ta ett tidigt tåg hem till mamma och pappa för att hinna tillbringa eftermiddagen med mina farföräldrar för att sedan få en myskväll med min mamma. Pappa jobbar kväll, så det blir mamma-dotter-tid istället för familjetid.

Idag äter jag den här goda bägaren till frukost. Jag äter den hemma, men för dig som är på språng är den ett hett tips då du bara kan skruva på ett lock och plocka med dig den till bussen/ jobbet/ träningen eller vart det nu är du är på väg.

Riktigt mumsig är den också!

IMG_0861

 

Ingredienser:

  • 1 dl kokosmjölk
  • 1/2 dl Barabär blåbär (eller mosade blåbär)
  • 2 msk chiafrön
  • 1 mosad banan
  • 1 nypa vaniljpulver
  • 2 dl hallon

Blanda ihop kokosmjölk, barabär blåbär, chiafrön, halva bananen och en nypa vaniljpulver. Låt svälla under natten. Mosa ihop hallon och banan och varva sen med chiagröten. 

Toppa med granola!

 

img_0854

 

Hoppas att ni får en fin onsdag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Gjorde den här till frukost imorse, fast använde mig av vanlig mjölk istället för kokosmjölk och den blev jättegod! Hela familjen, som igår såg lite skeptiska ut, ville sno en sked flera gånger om och bad mig att göra den till hela familjen nån gång 🙂 En fråga bara, vad är det för kokosmjölk du använder? Är det den vanliga som finns på burk?

stats