Emma Barremyr

Provsmak!

Hej ♥

Jag har fått hem lite provsmaker från LUBfoods, bland annat en protein- och fibershake från Purition i smaken kokos samt två olika sorters granola från Alara. I vanliga fall använder jag inte proteinpulver då jag inte anser att min kost behöver kompletteras med det. Det går ju utmärkt att få i sig protein i form av riktig mat! Ibland skulle det dock vara kul att ha ett pulver för att baka med. Det finns fördelar med att höja proteinhalten i ett bakverk, men då vill jag i så fall ha en bra och rent proteinpulver.

Purition shakes är glutenfria, har lågt GI och är rika på fibrer. De är också proteinrika och innehåller fröer som chia- och linfrön, mandel- och kokosmjöl, är sötade med steviaglykosider och innehåller inga konserveringsmedel. Jag skulle säga att det är ett av de bättre alternativen bland proteinpulver, dock skulle jag gärna skippa sötningsmedlet.

Alaras produkter är glutenfria och passar mig därför perfekt! Granola och müsli är dessutom något jag totalt kärat ner mig i den här hösten, så att testa dessa är något jag ser fram emot, båda med ett fint innehåll!

IMG_6770

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats