Emma Barremyr

En fin vilohelg!

God morgon vänner ♥

Jag tog en bloggfri helg igen. Jag tycker att det är himla skönt att lägga bort dator och annan elektronik för en stund för att kunna koppla bort och ”vila” på helgerna. Jag tror att det är viktigt i dagens ”teknologiska” samhälle. Visst är det svårt (känns som man missar så mycket), men jag har på senaste tiden märkt att både min egen och andra bloggar (även instagram) finns kvar trots att jag försöker släppa det då och då. På instagram har jag dock varit lite flitigare med uppdatering under helgen, men det är en annan sak (knäpp en bild + skriv en text och sen är det klart).

Hela förra veckan var ganska slapp – vilket var välbehövligt för min del. Jag blev ju sängliggande några dagar efter operationen och har även fortsatt att ta det lugnt under helgen. Massa fika har det blivit, men även bokläsning, filmtittande och en den bakning. I lördags hade vi mina systrar Lina och Julia, samt Linas pojkvän Martin här på tacomiddag med efterrätt. Myskväll delux med massa tända ljus och kortspel. Lina och Martin stannade över natten och vi fick även en lång söndagsfrukost tillsammans. Bra avslut på lördag och fin början på söndag ♥

När Lina och Martin åkte hem till Torsby igen packade jag och Pelle picknickkorgen och åkte ut till Skutberget där vi tog en liten skogspromenad följt av fika på klipporna i solskenet! Underbar eftermiddag som sedan följdes av mysmiddag och (ännu mer) filmtittande hemma i soffan.

IMG_5649

IMG_5653

IMG_5651

IMG_5654

IMG_5663

Fikat bestod av kaffe, clementiner, jordnötskakor och nutellakakor – bra mellis!

Idag är det måndag igen och en mer intensiv vecka är på gång! Som vanligt är det mycket PT-onlinejobb och massa mail att beta av under måndagsförmiddagarna. I eftermiddag byts dock datajobbet ut mot PT-jobb i gymmet. Har jag sagt att jag älskar mitt jobb? Det är både roligt och ger en härlig variation!

Hoppas att ni också haft en grym helg och fått vila upp er ordentligt!

Nu rockar vi måndag mina vänner ♥

Kram / Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Nää, de blev tyvärr inte så goda att jag vill dela med mig av receptet. Jag får fortsätta filura på det 🙂

  1. Ellinor

    Visst är det skönt med sådana dagar och helger av total vila och av(bort)koppling. Vi, eller i alla fall jag, kan vara väldigt dålig på att ta mig tiden, men det gör verkligen både kropp och sinne gott.
    Hoppas att du nu samlat en massa ny energi och är redo att ta dig an denna nya vecka.
    Kram

    1. Emma

      Ja det är helt fantastiskt och välbehövligt! Det blev en tokig vecka med allt som hände, men nu är det snart dags för en ny och jag känner mig tokladdad nu när jag mår bättre igen! tack för alla fina kommentarer du kommer med hela tiden, de gör mig så himla glad <3

  2. uppochhoppa

    Ser ljuvligt ut! man behöver paus från nätet ibland, tanka all energi och reebota systemet. Vi körde också fika utomhus i helgen – grymt med sol som värmer även sista dagarna i september. Fin blogg du har, ska kika lite i arkivet!

    1. Emma

      Vad glad jag blir! Lite roligt sammanträffande då jag lyssnade på Inner Strength podcast om träningsevent med dig förra veckan och hittade in på din blogg och fastnade 🙂 Jag blev så inspirerad till Be your best convention att jag gick in och anmälde mig direkt. Dock var platserna slut, så jag hoppas på en avanmälan från någon annan 🙂 hihi. Dagarna är fantastiska nu, och det är verkligen skönt att hösten bjuder på både sol och värme – bäst att ta vara på 🙂

stats