Hej vänner ♥
Wasabi är sådär farligt gott. Farligt gott om du frågar mig iallafall. Jag tror att – antingen så älskar man det eller så gillar man det inte alls. Jag själv tokkär i wasabi och tror att det är största anledningen till varför jag tycker så mycket om sushi så mycket som jag gör. Jag älskar känslan av att känna hur hela huvudet rensas av ”hettan” från wasabin. Jag går liksom igång på det!
Aaaaaaah!
Fler som älskar sushi och wasabi?
Då kan jag varmt rekommendera dessa sushibollar här nedan – idag serverade till lunch i sällskap med råris/ rött ris, bladspenat, roccula, oliver, sockerärtor, paprika och plommontomater.
Receptet hittar ni hos Fanny <– (klick).
Kram / Emma.
Gott! jag tycker pulvret man blandar med vatten är bäst. Vill tipsa om: http://matforendam.blogspot.se/2013/03/stekt-lax-med-rodbetsquinoa.html Jag hade inte wasabi till denna gång, men är ett hett tips. Lax, riven rödbeta uppblandat med quinoa, avokado, pressad ingefära och en stor klick wasabi är en helbra kombo!
Hej hej 🙂
Vad är det för något pulver? Köper man det i vanliga affärer?
Ha en härlig tisdag 🙂
Kram Marie
Det pulvret har jag inte testat, får kolla upp det! Tack för tipset 🙂
Finns det ren wasabi eller är det den på tub med tillsatser som gäller..? :/
Nej jag körde den på tub!