Emma Barremyr

Veckans middagsmeny (vecka 45)

Som vanligt flyger veckorna fram! Det är helt otroligt att det redan är söndag och att en ny vecka står på ingång. Vi har haft långhelg den här veckan eftersom Pelle var ledig i fredags, så den här helgen har varit lite extra härlig med mycket familjetid.

I fredags passade vi på att göra pass till Elsa och fixa lite annat inför resan (det är ju snart bara två veckor kvar tills vi åker till Dubai, hur sjukt är inte det?) och igår var vi på Mårbacka julmarknad som jag tänkte berätta mer om i ett annat inlägg.

Idag, söndag har det varit full fart! Jag tränade och storhandlade under förmiddagen, och nu på eftermiddagen har jag kört min första PT-kund sedan Elsa kom till världen. Jag tar inte in några nya PT-kunder som det är nu, men ska så smått börja träna mina gamla kunder igen någon gång då och då. Jag är ju fortfarande mest föräldraledig och kommer att fortsätta att vara det ett år till ungefär, men någon kund här och där känns roligt att få klämma in 🙂

Nu till veckans middagsmeny! Så mycket smarrigt vi har att se fram emot den här veckan, jag längtar efter middag varje dag, hihi!

 

Middagsmeny vecka 45:

Måndag: kycklingplåt med rotfrukter

Tisdag: sommarstugan (=mammas mat, hehe)

Onsdag: lammfärsbiffar i kokossås med kokt hirs

Torsdag: pitabröd med oumph

Fredag: laxfilé med kräft- och fetaostfyllning

Lördag: svartrotspaj

Söndag: toast med rödbetsröra och chevré

 

 

Den där toasten med rödbetsröra är för övrigt ett fantastiskt bra och enkelt alternativ till söndagsmyset!

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats