Emma Barremyr

Några saker som jag gör för att må bra just nu

Hösten har aldrig varit min favorittid på året och just november har under många år varit förknippad med mörker, trötthet, ångest och nedstämdhet. Jag märker dock att jag med åren som gått lärt mig hantera hösten bättre. Framför allt så har jag de senaste åren jobbat mycket med min personliga utveckling (vilket gjort att jag mår bättre i mig själv), men jag har också hittat ljusglimtar som lyser upp vardagen och gör den mörka tiden lättare.

Och så bra som jag mått den här hösten har jag nog aldrig tidigare mått. Trots en hel del tuffa nätter och lite sömn bidrar min älskade lilla Elsa med så mycket glädje, närvaro, kärlek, energi och mys att jag bara vill stoppa tiden! Det är första hösten med Elsa och jag njuter så mycket här och nu. Den här hösten får gärna vara för evigt!

Trots stundens välmående finns det flera saker som jag gör för att må ännu bättre. Helt enkelt små saker som lyser upp vardagen lite extra just nu!

 

Det här är några saker som jag gör för att må bra just nu

> Påminner ofta mig själv om att andas djupa andetag med magen.

Foto: Caroline Dahlén

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats