God morgon ♥
Min kropp verkar inte vilja bli frisk trots att jag vilat och tagit det lugnt hela veckan. Igår smög sig febern på igen och jag fick stanna hemma hela dagen och inatt kom halsontet tillbaka. Fruktansvärt störande! Så idag blir det sängläge hela dagen för att kunna bli frisk så snart som möjligt! Hålla tillbaka och försöka tänka på något annat än det extrema träningssug som kryper i kroppen är inte det lättaste, men jag försöker njuta av andra saker som jag tycker om istället. Positivt är ju att jag har massa tid till allt administrativt jobb med företaget!
Jag hade verkligen glömt bort hur gott det är med ugnsbakad gröt och körde en favorit i repris idag igen. Det här kan vara den godaste. En fin balans mellan krämighet, sött och salt. Ugnsbakad jornötsgröt med päron och kokos. Har gjort ned förut och det receptet hittar du här (<–klick). Men idag ändrade jag om lite bland ingredienserna och dagens receptet hittar du här nedan 🙂
Ingredienser:
1 dl havregryn
1/2 mosad banan
1/2 päron hackat i bitar
1/2 dl äggvita
2 msk mjölk
1 msk jordnötssmör
1 krsm bakpulver
Kokosflingor (till topping)
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ihop alla ingredienser och häll upp i en ugnssäker portionsform. Strö över kokos och grädda i 15-20 minuter. Servera med keso.
Och du, passa så att du inte dreglar 🙂
En lugn morgon i soffan följs nu av dator jobb, även det i soffläge!
Hoppas att ni får en fin torsdag!
Kram / Emma.
Hej! Jag har delat med mig av det här receptet på min blogg. Kopierade direkt från din blogg men har länkat både bloggen och det här inlägget så jag hoppas att det är okej! 🙂
Ha en bra dag!
Som vanligt Emma – sjuukt gott!
Jag hade inga havregryn hemma och körde på boveteflingor istället, smaksatte med hasselnötssmör istället för jordnöt! MUMS!
Du är en grym inspiration 😀
Kram
Ser verkligen ut som en supergod frukost! 🙂
Åhå, ser supergott ut! Hoppas du snart känner sig slutvilad och får energin tillbaka 🙂
jag tror du gör bäst i att inte arbeta alls. det kan gå illa om man inte tar hand om sin förkylning. låt dig VILA!
åh, verkar ju helt fantastiskt gott! har en liten fråga bara, hinner päronbitarna bli helt mjuka? ja tål nämligen inte päron, men är dom tillagade brukar det gå bra! annars får jag ta fram rivjärnt istället 🙂