God morgon solstrålar ♥
Vi har börjat våran söndag med havrescones med hallon, pepparkakaste och tända ljus med ögonen på New moon. Mumsmums!
Ingredienser (2 pers):
1 dl havregryn
4 dl havremjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljpulver
1/2 tsk salt
2 msk kokossmör
25 gram smör
1 dl frysta hallon
1 dl havremjölk
1 ägg
Sätt ugnen på 250 grader. Blanda ihop alla torra ingredienser och nyp sedan ihop med smör och kokossmör till en grynig massa. Blanda ner 1 dl frysta hallon. Vispa ihop ägg och havremjöl och blanda ner i mjölblandningen. Klicka ut fyra kakor på ett bakplåtspapper och grädda 10 minuter på 250 grader.
Helgen har varit finfin. Den började med en trerätters middag här hemma med mina vänner och respektive. Vi serverade prosciuttoinlindad halloumi på salladsbädd med hembakat knäckebröd till förrätt, panerad kyckling, potatismuffins och parmesan- och basilikasås till varmrätt och blåbärspaj med glass till efterrätt. Ett par glas röda slank också ner. Det var en trevlig och fin kväll 🙂 Igår hade vi mysmorgon i soffan innan vi tog en promenad in till stan och mötte upp några vänner för sushilunch och fönstershopping! Mysigt med alla julsaker som börjar komma upp. Det är inte så länge kvar nu! Under eftermiddagen var vi hemma hos Pelles bror och kikade på deras hus och sedan ägnades kvällen åt pizzabak som sedan åts upp i soffan medan vi tittade på Twilight och smaskade på lösgodis.
Med det önskar jag er alla en fin söndag!
Kram / Emma.
Hej Emma! Går det att använda kokosolja istället för kokossmör? 🙂
Kram på dig och tack för en grym blogg!
Måste man ha havremjölk eller går det bra med något annat? 🙂
Vart köper man havremjöl? Kram 🙂