Emma Barremyr

Mina 12 godaste vegetariska recept

Hej vänner ♥

Det finns så mycket god vegetarisk mat och det känns som att jag har upptäckt en helt ny matvärld senaste tiden! Ett av mina mål 2016 var att äta mer vegetariskt, och det har jag verkligen gjort!

Den här våren har resulterat i ett helt gäng nya vegetariska recept, och här har jag samlat ihop 12 favoriter i ett inlägg. Vill ni prova att lägga till någon vegetarisk måltid i veckan, testa någon av dessa, de är underbara ♥

IMG_5167

 

>> Sötpotatispizza med ägg

 

IMG_5115

 

>> Rödbetsrårakor med ädelost, valnötter och ringlad honung

 

IMG_4726

 

>> Hemgjord glutenfri ravioli med chevrefyllning och rödbetskräm

 

IMG_4696

 

>> Glutenfria piroger med fetaost och spenat

 

IMG_4607

 

>> Lins- och sötpotatisgryta med oumph

 

IMG_3540

 

>> Toast med päron, ädelost, honung och valnötter

 

IMG_3456

 

>> Vietnamesiska vårrullar med söt jordnötssås

 

IMG_3283

 

>> Halloumistroganoff

 

IMG_3066

 

>> Tofu- och sötpotatisburgare med lökfri BBQ-sås

 

IMG_3000

 

>> Halloumisallad med pumpa, quinoa och ingefärssås

 

IMG_0176

 

>> Mandelbullar med kokoskokt hirs

 

IMG_9955

 

>> Tomatsoppa med oregano och tofu

 

Har ni något vegetariskt favoritrecept som ni vill dela med er av?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Victoria

    Grymt Emma! 😀 Tummen upp för vegetariska recept!! Själv gör jag vegansk (och mycket raw) mat, det blir verkligen så mycket mer färg och vackrare när man tar bort de animaliska 😀 kram, Victoria

    1. Emma

      Tack! Gillar verkligen att äta vegetariskt, finns så mycket spännande att upptäcka ju 🙂 Ska kika in hos dig för lite framtida inspiration! Kram

  2. Sara M

    Min favorit är att göra kikärtsbiffar som kryddas med massa färsk riven ingefära och riven morot- och såklart salt och peppar. Kombinationen ingefära-morot är verkligen god! Sedan vill jag tipsa om att använda kikärtsmjöl som bindemedel i vegetariska biffar! Det ger bra konsistens, ingen eftersmak och bidrar med massa nyttigheter och är dessutom naturligt glutenfritt 🙂

stats