Hej snyggisar ♥
Som jag nämnde har Annie gjort massa spännande recept med pumpapurén under de senaste veckorna. Till lunch idag slängde jag ihop hennes variant på pumpapannkakor – snodde receptet rakt av och gud så gott det var tillsammans med den fluffiga kokos- och jordgubbsglassen. Sssssmarrrrrigt!
Pumpapannkakor (1person): vispa ihop två ägg med 2 msk pumpapuré, 1 msk mandelmjöl och 1/2 tsk fiberhusk. Låt det svälla i några minuter och stek sedan två lagom stora pannkakor på medelhög värme. Servera med kokos- och jordgubbsglass.
Kokos- och jordgubbsglass gör du genom att mixa 1/2 dl kokosmjölk med 1/2 frusen banan, 2 dl frysta jordgubbar och 1/2 msk mesquitepulver.
En riktigt lyxig och fin tisdagslunch om jag får säga det själv 🙂
Åt ni också något gott?
Kram / Emma.
Vad kul att du gillade! Pumpapuréen kan man göra massor med!
Alltså dina matbilder är helt makalösa och man blir så hungrig när man går in här 😀 Jag ska ta och testa baka några av dina pepparkaksmuffinsar !
Ååååh ser ju underbart gott ut! Jag åt enkelt som vanligt, gluten & laktosfritt för min lillla intoleranta mage; penne pasta, räkor och grönsaker i tomatsås och så en bägare med fil vid sidan om haha 🙂