emmabarremyr

Emma Barremyr

Kycklinggratäng med kokos, tomat, sötpotatis och aubergine

Gokväll 
 
 
Det blev middag framför tv:n idag. En smaskig kycklinggratäng med kokos, tomat, sötpotatis och aubergine, tända ljus och ett avsnitt av Grey´s. Låter inte som jag gör så mycket annat än att se på Grey´s. Hehe. Men lite annat gör jag ju faktiskt. Jag tränar, lagar mat, bakar och äter också. Och idag fick jag mig även en urskön ansiktsbehandling – det ni!
 
 
Ingredienser:
2 kycklingfileér
1 aubergine
1 stor sötpotatis
1 burk krossade tomater
1 burk kokosmjölk
150 gram fetaost
2-3 msk pesto
Färsk basilika
1 kycklingbuljong
1 msk kokossmör
Örtsalt
Svartpeppar
 
Sätt ugnen på 200 grader. Skär kycklingen i småbitar och stek den sedan i olja. Salta och peppra. Häll på kokosmjölk, krossade tomater och pesto. och smula i fetaost, basilika, kokossmör och kycklingbuljong. Skiva sötpotatis och aubergine tunt. Smörj en ugnsform med olja och varva sedan aubergine, sötpotatis och kycklingsåsen med varandra. Avsluta med att smula över fetaost. Grädda i ugnen i 30-40 minuter.
 
 
Resten av kvällen ska jag ägna åt lite plugg!
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats