Emma Barremyr

Såhär ser Astrids utslag ut idag

God morgon måndag! Här har hela familjen tagit sovmorgon efter en riktig drömnatt. Elsa som i vanliga fall sover hela nätterna numera kom dock upp inatt och ville sova hos mig, så hon fick krypa ner en sväng i min säng så bar jag över henne till hennes rum igen när hon somnat. Vi låg sked och höll handen och det var så mysigt! Trots att det var mitt i natten så njöt jag verkligen av stunden och att få ha min stora bebis så nära <3 Astrid somnade för kvällen runt 21 igår och sov ända fram till 04.30 innan hon vaknade för att amma första gången. Helt otroligt! Hon somnade sen om fort och sov ända fram till 07, vilket Elsa också gjorde. En bra natt och en sovmorgon på det – en tacksam start på veckan 🙂

Nu har vi precis fått i oss frukosten och hänger lite i soffan innan dagen drar igång på riktigt. Jag tänkte gå en sväng med Astrid om en stund och efter lunch ska vi till BVC på läkar- och 1-månadskontroll. Sen ska vi hänga hos syrran hela eftermiddagen och äta middag med dem. En måndag helt i min smak!

Astrids utslag ser mycket bättre ut idag så vi hoppas verkligen att det är något övergående. Efter fyra timmar på akuten igår fick vi till slut träffa läkaren som i första hand trodde att Astrids utslag var hormonplitor som blivit infekterade på grund av värme. Svinkoppor kallade hon det och det ska gå över av sig självt genom rengöring av tvål och vatten. Skulle det inte gå över är det mycket möjligt att det kan vara någon allergi, men det trodde hon inte eftersom Astrid är så nöjd i övrigt. Så just nu är det bara att vänta och se vad som händer. Förhoppningsvis går det över och vi behöver inte oroa oss! Håll tummarna <3

Såhär ser Astrid ut nu på morgonen (bild 1), vilket ju är stor skillnad jämfört med igår (bild 2)! Högra sidan av ansiktet är dock ”värst” och den syns ju inte riktigt på första bilden, men det ser iallafall bättre ut än vad det gjorde igår så jag hoppas så att utslagen är på väg bort och att det bara var tillfälligt. Usch vad ont det gör i en att se sitt barn sådär. Hon verkade inte ha ont av det mer än när jag tvättade utslagen, men ändå. Mammahjärtat värker alltid av oro när ens barn inte mår helt bra <3

 

Ja roligare än såhär blev inte inlägget idag. Det blir mycket vardag och mobilbilder just nu, men det är vad jag hinner med känner jag. Vad tycker ni om det? Vilka inlägg saknar ni? Kom gärna med tankar och önskemål om ni har några sådana! Elsa börjar på förskolan om två veckor och då får jag förhoppningsvis lite mer tid att skriva mer genomtänka inlägg!

 

Hoppas ni får en fin måndag allihopa!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Charlotte

    Jag gillar ju dina inlägg som är hämtade direkt från vardagen, det är så roligt att följa dig som tvåbarnsmamma. Det är roligt när du visar bilder från era dagar, ni verkar vara en fin familj. Kram

  2. Terese Ivemyr

    Hej! Hoppas hon slipper utslagen snart ❤
    Jag skulle gärna läsa om era mat å sovrutiner med Astrid ?
    Kram

stats