Emma Barremyr

Hej från en underbar dag i solen

Gud vilken UNDERBAR dag det varit! Klockan är strax efter fyra och jag och Elsa kom precis in efter att ha varit ute ända sen nio imorse. Jag känner mig lite som en ny människa! Har haft en så bra dag i gravidmåendet och känt mig MYCKET piggare från förkylningen så idag har jag verkligen njutit. Syrran och Alicia har varit här, så ungarna har lekt för fullt (uteköket till Elsa var en GRYM investering) medan jag och Lina fick massa tid tillsammans och kunde sitta mot solväggen och njuta. Till lunch dukade vi upp grillmys och sen tog vi en promenad till skogen och gick på upptäcksfärd med de små. Solen sken och luften var vårljummen. Ljuvligt är bara förnamnet!

När Lina och Alicia gick hem fortsatte jag och Elsa att hänga ute. Hon ville INTE gå in och jag trodde inte att jag skulle få in henne, haha. Men till slut så! Och nu sitter vi här i soffan, trötta och rosiga om kinderna och ser på lite film. Ska inte göra ett dugg mer än att steka pannkakor till middag och sen ta en lång dusch!

Här är några bilder från dagen!

 

Receptet på halloumiburgarna med aubergine och hemgjord pesto finns här! De är såååå goda och ett hett tips till vårens grillmys!!!

Hur mår ni idag?

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Va härligt att du/ni fått denna dag❤ det är de små stunderna som hjälper en att uthärda de jobbiga. Njut och jag hoppas det håller i sig!

  1. emmabarremyr

   Ellerhur! Såna dagar tankar upp i själen <3 Mår mycket bättre nu så hoppas det är på väg att vända! Kram

 2. J

  Ser väldigt mysigt ut! Vad anvönder du för korv. Korv är så svårt och finns så många varianter. Vill hitta en bra till sonen som även smakar hyfsat. Vad har du för hamburgerbröd. Ser väldigt gott ut. Tack för en fin och inspirerande blogg.

  1. emmabarremyr

   Ja korv är svårt, men brukar alltid köpa en krav/ ekologisk variant med hög kötthalt. Känns viktigt med kött från Sverige! Mitt bröd är från Friends of adam 🙂 Supergott!

stats