Emma Barremyr

Jag fyller 30 år!

10749193568_IMG_0328

Igår begravdes min morfar och idag fyller jag trettio år. Livets kontraster ändå! Det känns konstigt att fira efter en dag som igår. Idag känner jag mig lite tom och trött, sådär som man blir efter en dag med mycket känslor och tårar, men samtidigt tacksam för allt fint jag har i livet.

Och TRETTIO år alltså! Det känns helt galet men samtidigt så fantastiskt härligt! Jag har tyvärr en väldigt dålig dag med illamåendet, men är i Torsby hos mamma och pappa och blir ompysslad, så dagen är ändå så bra som den kan bli.

Jag fick min mormors gamla vigselring i födelsedagspresent och blev sååå otroligt glad. Mormor och morfars namn, samt datumet på deras speciella dag finns inristat i ringen och nu när de båda är borta betyder det extra mycket att få bära den här ringen. Nu känns det på ett sätt som om jag alltid har dem båda med mig <3

Jag har mestadels spenderat födelsedagen i sängen, men kom ut en sväng när mamma och pappa bjöd på lunch inne i byn förut. Det är en stålande vacker vinterdag och jag drömmer mig bort till en lång och härlig vinterpromenad, men det får bli en annan dag när jag mår bättre. Såna här dagar är det plågsamt att bara ta sig upp ur sängen och därför viktigt att spara på krafterna.

Nu ska jag och Elsa strax packa in oss i bilen och åka hemåt. Ikväll är det Pelles tur att skämma bort mig och sen är det helg tillsammans! Underbart!

Hoppas ni har en fin fredag och får en trevlig helg allihopa!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor Engström

    Stort grattis på födelsedagen!
    Skönt att du kan njuta lite och se ljusglimtarna denna speciella dag, även om måendet inte är på topp!
    Hoppas att ni får en fin helg <3

  2. Charlotte

    Grattis Emma på födelsedagen! Hoppas illamåendet blir bättre snart så du kan njuta mer av din graviditet. Kram

  3. Veronica

    Grattis! Snart vänder det <3
    Nästa år kommer du ha två skatter! Det går så fort ändå även om det går långsamt också ibland. Tycker Headspace pregnancy-paket och även pain-paket gav mkt hjälp under graviditeten. Hoppas du får en fin kväll!! Kram

stats