emmabarremyr

Emma Barremyr

Emmas receptkalender – lucka 17

Från och med första december och hela vägen fram till julafton tipsar jag varje dag om ett gott julrecept! Det är alltså som en liten receptkalender med gamla godingar, mina absoluta julfavoritrecept från mitt bloggarkiv som ni inte får missa!

Att göra egen granola är så enkelt och gott! Med lite pepparkakskryddor får du dessutom världens godaste pepparkaksgranola. Jag tokälskar crunchigheten en granola ger och tycker det passar utmärkt som topping till både yoghurt, keso, kvarg eller fil. Eller varför inte på pannkakor, smoothiegröt eller bananglass? Eller bara äta den som den är. Det är ju gott som godis!!!!

RECEPT:

Pepparkaksgranola

s5-26

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats