Emma Barremyr

När känslorna tog över helt

Det är måndag när jag skriver det här inlägget. Klockan är snart två och jag ska åka och hämta Elsa på förskolan. Jag har legat här på soffan i snart fem timmar, men är ändå helt slut. Jag har fått feber och halsont så vilan är viktig nu. Det är tråkigt, men jag kan inte göra så mycket annat än att acceptera läget som det är.

Elsa kände nog på sig att jag inte mådde bra imorse. Hon blev ledsen när jag sa att vi skulle åka till förskolan, ville inte klä på sig kläder eller följa med ut i bilen. Hon grät hela vägen till förskolan och var så ledsen när jag lämnade över henne till hennes favoritpedagog, som hon alltid blir glad av att se annars.

Fy tusan så hemskt det var! Jag ville bara ta med henne hem igen, men kände att jag verkligen behövde vila och ligga på soffan idag, så att jag kan bli frisk. De skulle ringa från förskolan om det inte blev bättre, och eftersom de aldrig ringde så har det nog ändå gått bra idag, så det känns ju skönt att veta.

Men jag trodde mitt hjärta skulle gå sönder i morse. Jag åkte direkt hem och la mig på soffan och grät i säkert en timme. Känslorna tog över helt! Nu känns det lite bättre, det är ju skönt att få gråta ut, men jag känner mig fortfarande ganska ledsen och nere. Det är en sån dag helt enkelt. Är aldrig kul att vara sjuk och att lämna sitt barn gråtandes kan vara något av det värsta som finns!

Nu ska jag åka och hämta hem min älskade Elsa och sen ska vi bara mysa resten av dagen, förhoppningsvis har hon fått leka av sig på förskolan så det räcker med soffmys tills papsen kommer hem, hehe.

10754886656_IMG_0024

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats