emmabarremyr

Emma Barremyr

Tjejhelg

God morgon söndag! Här har jag och Elsa varit vakna sedan 05.00. Vi tar därför en lat morgon, myser i soffan och kollar på Hitta Nemo, Elas nya favoritfilm. Det är ju skönt att hon byter ut favoritfilmen med jämna mellanrum, hehe.

Pelle har varit i Åre och firat en kompis som fyller 30 ända sen i torsdags, så jag och Elsa har haft tjejhelg den här helgen. Det blir bara mysigare och mysigare att ha egentid tillsammans och jag är så glad att jag har henne, min dotter <3

Igår fick jag dock lite barnvaktshjälp av Elsas farmor och kunde därför åka iväg på lite träning och shopping under dagen! Lyxigt och välbehövligt! Fann vinterskor till både mig och Elsa och fick veckans storhandling gjord.

Sen hade vi lördagsmys med scones, och när Elsa somnat tog jag fram en chokladkaka och kollade på film innan jag kröp i säng redan halv nio. Var så otroligt trött! Och det var tur att jag la mig så tidigt eftersom det blev en tidig morgon. Var ändå hyfsat pigg vid 05.

Nu sprakar en brasa i kaminen. Det var 7 minus i morse när vi vaknade och våra fönster är helt igenfrostade. Den myskänslan! Det blir nog en fin dag idag ser det ut som och planen är att hänga utomhus en del.. om jag får på Elsa vinterkläder.. hon har fått för sig att hon inte vill ha en vinteroverall eller vinterstövlar på sig. Suck. En fight varje gång! Medan vissa saker bara blir enklare desto äldre hon blir så blir andra saker en utmaning istället. Och en stark vilja är bara förnamnet på den tjejen!

10753828416_IMG_9897

10766305200_IMG_9915

10766515824_IMG_9920

10766339216_IMG_9917

10764838320_IMG_9907

Gjorde en frisyr, och fem minuter senare sitter tofsen som vanligt på sned!

Hoppas ni får en fin söndag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats