Emma Barremyr

Bilder från en pizzapicknick

I måndags gjorde vi en himla mysig grej! När Pelle kom hem från jobbet vid halv fyra åkte vi in till stan hela familjen. Pelle tog Elsa och jag fick en timme i gymmet alldeles för mig själv. Jag hade inte styrketränat på över en månad och kände mig måttligt motiverad. Försökte övertala mig själv att jag nog var alldeles för trött för träning och jag förmodligen var på väg att bli sjuk, för att jag hade så ont i kroppen. Men så frågade jag mig själv vem jag försökte lura egentligen? Jag får alltid ont i kroppen när jag inte styrketränar, jag vet ju det. Jag blir spänd och får ont. Så jag tog mig själv i kragen och gick in till gymmet trots allt. Efteråt var jag både piggare, gladare och värken i kroppen och huvudet var som bortblåst. Ska påminna mig om det nästa gång och försöka att komma iväg till gymmet lite oftare!

När jag hade tränat klart köpte vi pizza och gick till Sandgrundsudden. Där satte vi oss på en filt och åt pizzapicknick i solen. Elsa var som ett yrväder och åt pizza som aldrig förr! Det var pizza överallt, men vad gör det när man har en överlycklig unge som sprudlar? Ingenting. DET är värt precis allt kladd i världen, fast pizza kladdar ju inte så mycket som tur är, hehe.

Sen låg vi bara på filten och njöt av kvällssolen. Elsa sprang runt som en liten ko på grönbete i gräset och njöt nog precis lika mycket som mig och Pelle. Åh, vad jag älskar sånt här! Det är stunder som dessa som ger livet en mening. Det behöver inte vara svårare än så. Värmen gör såklart livet mycket enklare, och det är väldigt härligt att kunna vara utomhus så mycket som vi varit senaste tiden. Hoppas att sommaren blir lång och varm!

När klockan närmade sig sju satte vi på Elsa pyjamas, la henne i vagnen och gav henne en vällingsflaska som hon fick dricka på vägen till bilen. Sen däckade hon för dagen på vägen hem och det enda vi behövde göra i läggningsväg var att bära in henne från bilen till sängen. Halleluja! Det där måste vi göra om!

Mys-Elsa! Sådär lägger hon sig och myser så fort vi lägger ut en filt. Hon är så gosig. Bästa som finns är att lägga sig bredvid henne och mysa då!

Men vi dukade upp pizza! Vi köpte pizza från Nonna Grassa, som ju även bakar glutenfria pizzor. Så goda!

Elsa högg direkt in på skinkan från Pelles pizza. Själv åt jag en vegetarisk pizza med fyra ostar, mozzarella, chevre, gorgonzola och parmesan. Sa jag att det var gott? Hehe

Pizza på springande fot var tydligen det bästa.

Fast korta stunder hade hon tydligen ro i kroppen att sitta ner.

Hugger efter min pizzabit!

Jag delar så gärna ♥

Älskade, älskade busunge! Tack för allt glädje och kärlek du ger mig ♥

Ut på upptäcksfärd!

Hon skulle absolut ha med sig pappa på upptäcktsfärden…

Liten tröttis! Och det där är tydligen skönaste ställningen i vagnen, fötterna ska alltid upp. Och fick hon välja skulle hon sitta så även i matstolen, men det får hon inte. Hehe..

Så, där var bilderna slut för den här gången! Vill ni göra en mysig grej ikväll? Köp en pizza och gå ut på pizzapickick vetja! Det ger livet njutning, glädje och närvaro. Det är magiskt att äta utomhus. Och så blir magen mätt och glad ♥

Hoppas ni får en fin dag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Åh vilken härlig kväll och vilket underbart inlägg! TACK för att du delar med dig! ❤❤❤❤

stats