Emma Barremyr

Årets första sommardagar

Äntligen kan jag blogga igen! Det har varit strul med bloggen sedan igår och jag har inte kunnat komma in ”bakom kulisserna” och skriva något förrän nu. Gaaah! Sånt kan man ju bli lätt galen på, speciellt nu när jag faktiskt haft tiden att blogga..

Jag och Elsa är nämligen i Torsby hos mamma och pappa och njuter. Eller jag har mina ”jobbdagar” och får barnvakt av mamma, men vi har hunnit med massa annat än jobb också! Jag har äntligen kommit ikapp lite med jobbet igen och känner mig inte så stressad längre. Så skön känsla!

Efter att ha jobbat några timmar efter lunch igår packade jag ihop datorn och tog med mig mamma och Elsa till stranden. Tanken var väl egentligen bara att vi skulle doppa fötterna och svalka oss lite, men Elsa klev rakt ut i vattnet och satte sig ner med klänning och blöja och allt. Haha. Så hon tog årets första dopp. Och det med glädje, trots det iskalla vattnet. Ingen badkruka hon inte!

Idag blev det lite morgon- och förmiddagsjobb (man hinner med rätt mycket när ungen vaknar vid 05….) och sen tog jag en svettig löprunda i Valberget och mötte sedan upp mamma, pappa och Elsa för en picknick på stranden. Vi hängde mest på en filt i skuggan, men plaskade lite i vattnet idag också.

Åh det är verkligen så sjukt härligt med den här värmen som är på besök! Livet känns alltid lite lättare när det är soligt och varmt och jag njuter så mycket av de här dagarna, för att inte tala om kvällarna som går att spendera utomhus i ljummen kvällsluft. Ljuvligt ju!

Fryken låg helt spegelblank när vi satt på picknickfilten och åt lunch idag! Och i skuggan stod temperaturen på 25 grader. Så vackert och njutbart! Såna stunder blir jag lite extra kär i livet <3

Lilla badfröken!

Jag vad säger man? Det där myset alltså, finns inga ord som kan beskriva kärleken till den gosungen <3

Älskar att få spendera min tid med henne!

Ja vilka härliga sommardagar det varit, och kollar man väderprognoserna ser det ju ut som att värmen är här för att stanna ett tag! ÄNTLIGEN säger jag bara! Det behöver vi efter den här långa vargavintern, eller vad säger ni?

Det är lyxigt att vara föräldraledig just nu alltså. Värdefullt att kunna vara ute i det fina vädret! Hur är det med er? Har ni fått vara ute och njuta något de här fina dagarna?

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Jag njuter också av att vara föräldraledig, men både jag och lillgrabben tycker det är lite för varmt. Han gillar verkligen inte värmen så han är ganska gnällig just nu.

    1. ptbyemma

      Ja det är ju lite varmt för de små 🙁 Minns förra året när Elsa var så liten, då var det jobbigt den här tiden med värmen, men det blir bättre <3 kram

stats