emmabarremyr

Emma Barremyr

Mobilbilder från våran fredag på fjället

Hej finisar ♥

Jag har precis tagit en lång dusch, smort in hela kroppen och krupit in i myskläderna efter ett eftermiddagspass på skidorna. Är riktigt trött i kroppen och sådär varm och mosig om kinderna som man blir efter en lång dag utomhus, och som jag älskar den känslan!

Efter frukostmys i stugan började jag och Elsa fredagen med en långpromenad. Hon drog till och sov 1 timme och 20 minuter medan vi gick omkring upp och ner här på fjället. Det var nog den jobbigaste barnvagnspromenaden jag gått hittills, hehe! Jag kom in dyngblöt av svett och helt slut efter alla jobbiga backar. Gött ändå!

Sen åt vi lite mellis innan vi tog en tur ut på fjället hela familjen. Vi gick till centrum och kikade i affärerna, kollade på skidåkarna i backen och på djuren vid våffelstugan.

Elsa fick sitta i selen och var nöjd och intresserad av allt nytt att titta på. Både djuren och skidåkarna var väldigt spännande! Sen hade vi tänkt åka lite pulka också, men tiden drog iväg och när vi väl kom tillbaka till stugan igen var det dags för lunch…

 

Mina svärföräldrar anlände lagom till lunch, så vi käkade käkade saffranspannkakor tillsammans med dem. Pannkakorna serverades med blåbär, hallon, kolasås och vispad grädde! En skidåkarlunch deluxe! För ja – sen blev det skidåkning för hela slanten!

> Har ni missat receptet på mina saffranspannkakor med kolasås hittar ni det här!

 

Nu Elsa leker med farmor och farfar och jag passar därför på att skriva det här blogginlägget. Lyxigt för mig och Pelle att få lite barnvakt såhär på fjället samtidigt som Elsa får kvalitetstid med farmor och farfar ♥

Jag ska alldeles strax stänga ner datorn för idag och baka pizza till oss alla! Det blir pizza med chevre och rödbetor till fredagsmiddag hos oss!

Hoppas att ni får en mysig kväll allihopa!

En stor fjällkram till er ♥

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie

  Det är så hälsosamt & stärkande i fjällen 🙂 Tack för en härlig blogg!
  Ser att ni har samma vagn som oss & jag är i valet & kvalet till att byta till sittdelen men blir så nojjig om den värmer lika bra som när de ligger i åkpåsen i liggdelen?

  Önskar er en fortsatt härlig fjällsvistelse, njut! /
  Marie

  1. Emma

   Ja visst är det 🙂 Kul att du gillar bloggen, blir så glad för feedback! Jag upplever inte att Elsa är kall när hon ligger i sittdelen. Det kallaste hon sovit ute i är -14 och då hade hon en tjock overall i åkpåsen + varma tossor på fötterna. Är det runt nollan brukar hon ha en tunn overall + tossor på fötterna 🙂

stats