Emma Barremyr

Scones med palsternacka

 

God morgon fina ni ♥

Äntligen fredag! Jag tycker alla dagar är helt fantastiska att vakna upp till numera eftersom jag får spendera dem tillsammans med Elsa. Men det är ändå något magiskt med fredagar och helgerna eftersom den bästa tiden är när vi får vara hela familjen, såklart!

Jag och Elsa har varit hos mamma och pappa i Torsby sedan igår förmiddag och är fortfarande kvar. Pappa fyllde år igår så vi bestämde oss för att åka upp och gratta honom och blev kvar över natten. Vi åt födelsedagslunch på Valbergsängen och sen satt jag och jobbade hela eftermiddagen medan mamma var barnvakt till Elsa.

När Elsa somnat igår kväll dukade jag och mamma upp med scones och te framför tv:n. Pappa jobbade kväll så vi hade sån där värdefull tid med mamma-dotter-mys bara hon och jag ♥

Jag gjorde scones med palsternacka för första gången och det blev oväntat gott! I vanliga fall brukar jag ha morot i mina scones, men mamma hade ingen morot så därför tog jag palsternacka istället – en kul och god variation!

> Ni hittar recept här! Byt bara ut moroten till en palsternacka om ni vill testa!

 

Mys!!!

 

Kika in lite senare idag för då kommer recept på skrädmjölsvällingen som ni är så många som efterfrågat!

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats