Emma Barremyr

Veckans måbra-utmaning – ge dig själv stunder av ingenting

Det här med att göra exakt ingenting en stund, det är något som ger så oroligt mycket tillbaka! Ofta är vi så snabba med att plocka upp telefonen de stunder vi egentligen får chansen att bara vara här och nu. Som te.x. när vi väntar på bussen, står i kö, sitter på toaletten o.s.v..

Men att inte göra någonting, låta hjärnan vila från intryck, lägga fokus inåt i kroppen och bara andas då och då är så viktigt, speciellt med tanke på hur stressade många är idag. Jag har själv varit sjuk av stress och är numera extra noga med att faktiskt ge mig själv stunder av ingenting!

Jag har lärt mig att ta vara på dessa stunder när de dyker upp med tiden. Och framför allt så är det ju med småbarn i livet som dessa små stunder i vardagen är de viktiga guldkornen när det kommer till vila. Så fort jag får lite tid över brukar jag stanna upp och andas, bara vara och finnas till en stund.

Vill påminna er om att göra desamma den här veckan och utmana er att ge er själva stunder av ingenting ♥

 

 

Hoppas att ni får en fantastisk måndag allihopa!

För min del börjar veckan med en frukostdejt tillsammans med Elsa och en bästis ♥

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats