Emma Barremyr

Äntligen frisk!

Jag har vaknat med en frisk känsla i kroppen idag, ÄNTLIGEN! Vi har haft flera nätter i rad då Elsa bara ammat en gång per natt och däremellan sovit väldigt bra. Det har inneburit att även JAG har fått sova ordentligt, och tänk vad sömnen gör underverk för återhämtningen när vi är sjuka!

Nu är jag så pepp på att komma igång med vardagen igen! Idag sov vi till halv sju och hade lite morgonmys i sängen innan vi gick upp och fixade frukost. Jag älskar den starten på dagen! Elsa brukar hänga i hoppgungan medan jag steker mina ägg, rostar smörgåsar och kokar kaffe. Sedan sitter vi framför tv:n och myser en stund – jag äter frukost och Elsa plockar med lite leksaker bredvid mig i soffan.

Elsa äter än så länge ingen ”frukost”, utan jag ammar henne innan jag går ut och söver henne i vagnen, och så får hon lite frukost (katrinplommonpuré med olja) när hon vaknar efter sin första sovstund. Just nu ligger hon ute och sover och jag passar på att jobba lite. Jag samkör för det mesta mitt jobb med hennes sovstunder eftersom jag inte vill jobba när hon är vaken! Hon varierar väldigt mycket i hur länge hon sover så det gäller att försöka vara effektiv. Vissa gånger sover hon bara 30 minuter, medan andra gånger hela 3 timmar. Tänk vad skönt om ungen kunde ha rutiner så jag visste hur mycket tid jag hade på mig, haha. Det här med kontrollbehov kan man ju bara glömma med barn!

Har egentligen inga passande bilder till det här inlägget så jag bjuder istället på några härliga frukostbilder från när vi var i Stockholm i september. Vi bodde på Clarion hotell på söder som bjöd på en helt fantastisk frukostbuffé!

Jag njöt av bröd från Friends of Adams, äggröra, laxröra, senapssill, massa ostar, marmelad, frukt, grönsaker, kaffe och en skål med nötter och torkad frukt. En alldeles ljuvlig start på dagen! Vi passade även på att lägga frukosten till Elsas första sovstund så att vi fick njuta av frukosten i lugn och ro.

Riktig frukostlyx för en småbarnsförälder vill jag lova!

IMG_4395IMG_4391 IMG_4388 IMG_4399 IMG_4386 IMG_4392

 

Hoppas att ni får en fin måndag! Här ska jag börja göra iordning oss för en tur in till stan idag 🙂

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats